Mis Gibi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi

Öğrencilerimize ve halka hizmet veren Psikolojik Destek Merkezi kurduk.

Öğrencilerimizin kendini tanıma, uyum sağlama, sağlıklı karar verebilme, problem çözme gibi becerileri kazanmalarına yardımcı oluyor ve panik atak, depresyon gibi rahatsızlıklar yaşayan öğrencilerimize etkili bir şekilde hizmet veriyoruz. Talep olması halinde halka da danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Üniversitemize, gençlik ve toplum hakkındaki sorunların tespitinde ve çözüm önerilerinde bilimsel kanıtlar sunabilecek araştırmacı, yenilikçi, disiplinler arası hizmet sunan bir araştırma merkezi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Merkezimizde öğrencilere ve halka yönelik psikolojik destek, bireysel psikolojik danışmanlık/ psikoterapi (Çocuk, Ergen, Yetişkin), grup ve atölye çalışmaları / grup terapisi, online danışmanlık, ölçme ve değerlendirme gibi alanlarda hizmet sunuyoruz.